i butiken...

hittar ni alltid färdiga buketter och arrangemang till bra priser. Vi arbetar mycket stilrent och lyssnar gärna på vad våra kunder vill köpa. Vi arbetar med hög personlig service och med bra kvalitet på alla blommor.
Våra florister är utbildade och erfarna. Vi försöker alltid att vara en butik med det där lilla extra så att kunden ska känna sig nöjd efter ett besök hos oss.

loading...

blomstersortiment

Vi har ett stort urval av olika snittblommor. Givetvis ändrar sig urvalet efter vilken årstid det är. Det vi inte har hemma gör vi allt för att vi ska få tag på så fråga gärna personalen.
 

krukor och krukväxter, plantor och kryddväxter

Vi har alltid krukväxter för hemmets alla rum. Saknar du en kruka så har vi ett stort antal att välja mellan. Vi har också plantor för de olika säsongerna och på sommarsäsongen har vi mängder av kryddor.


 växtarrangemang

Vi gör olika planteringar till både inne- och ute arrangemang, till vardag och fester. Har du några speciella önskemål hur din plantering ska se ut, tveka inte att fråga våra duktiga tjejer. Som hjälper dig så att du blir nöjd.

 


ljus och ljuslyktor

Vi har att stort antal ljuslyktor och ljus (stöpljus, blockljus o doftljus) i vårt sortiment. Vi har också ekologiska doftljus (olja). Givetvis har vi också gravljus och oljeljus i olika storlekar. Vi är också återförsäljare av "Majalyktor", som säljs till förmån för Barncancerfonden.

 

pynt

Vi har också pynt som kan höja buketten och planteringen som få den att se ännu vackrare ut. Vi har också  godis och choklad av högsta kvalite för den som vill lägga till något extra.

loading...
loading...
loading...
loading...
loading...

vaser

Vi har ett stort urval av vaser i olika prisklasser. Vi är också den enda butiken i Höganäs som är återförsäljare av  ERNSTs egna kollektion. 

loading...